07/05/2021
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 - 10:30

Έξαλλος για τα αθεώρητα δελτία υγείας ο Ιβάν Σαββίδης

Αναμένονται αποφάσεις από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ

Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν αναφορικά με τα αθεώρητα δελτία υγείας 12 παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» και του κινδύνου να χάσει ο σύλλογος το ματς με την ΑΕΚ και τη 2η θέση την οποία σφιχταγγάλιασε την Τετάρτη (15/7) με το 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Ήδη για το θέμα είναι ενήμερος και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης ο οποίος εμφανίστηκε έξαλλος στο άκουσμα της είδησης και την αμέλεια από τους υπεύθυνους της ομάδας στο θέμα αυτό που όπως είπαμε θέτει σε κίνδυνο τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να πάρει άμεσα αποφάσεις για το ζήτημα και αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις θα είναι δεδομένες ανεξάρτητα του τι θα κάνει η ΑΕΚ, αν δηλαδή οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης ή δεν κάνουν.

Τέλος, αναφορικά με το τι κίνδυνοι υπάρχουν σε περίπτωση ένστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, αυτοί είναι στο ότι η Ένωση θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, ενώ βάσει του άρθρου 23 του ΚΑΠ, θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τους Θεσσαλονικείς και θα υπάρξει και πρόστιμο από 8.000 μέχρι 40.000 ευρώ.

Μοιραστείτε το: