17/01/2021
Βόλεϊ | Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 - 11:29

Ο Καζάζης αντικαταστάτης του Μουνιόθ στον Ολυμπιακό

Υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους Πειραιώτες ο Έλληνας τεχνικός

Για λίγο έμεινε κενή η θέση του προπονητή στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Καζάζη να αναλαμβάνει την αντικατάσταση του Φερνάντο Μουνιόθ.

Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» μετά από μία πενταετία, με την προηγούμενη θητεία του (2012-2015) να φέρνει δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ.

Ο 54χρονος προπονητής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, οι οποίοι εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση σχετικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στο σύλλογό μας για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε εργαστεί για τρία χρόνια (2012-2015), ως προπονητής της ομάδας μας και στην επιτυχημένη θητεία του, την οδήγησε στην κατάκτηση 2 Πρωταθλημάτων,  2 Κυπέλλων και 2 Λιγκ Καπ Ελλάδας. 

Με ιδιαίτερη χαρά, τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: “Αποτελεί τιμή και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η ομάδα στην οποία νιώθω πολύ χαρούμενος και δυνατός και στόχος μου είναι, όπως και την προηγούμενη φορά στην πρώτη θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα, να την επαναφέρουμε στην κορυφή. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος και θα πετυχαίνει τους στόχους μας”».

Μοιραστείτε το: