17/01/2021
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 - 19:01

Πανιώνιος: «Έγινε κλοπή του Γρίβα...»

Δυσαρεστημένοι οι «κυανέρυθροι» με τον 20χρονο επιθετικό, που πάει στον ΟΦΗ

Εκνευρισμός προέκυψε την Τρίτη (14/7) στον Πανιώνιο αναφορικά με τον Φροίξο Γρίβα, που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Οι Νεοσμυρνιώτες κάνουν λόγο για «κλοπή» του 20χρονου επιθετικού από την πλευρά του μάνατζέρ του, αναφέροντας ότι δεν τους κατατέθηκε κανένα αίτημα ούτε από τον παίκτη ούτε από ενδιαφερόμενη ομάδα, για να ζητηθεί η άδεια για την έναρξη διαπραγματεύσεων.

Από τον ΟΦΗ, πάντως, προκύπτει ότι απλά κινήθηκαν για να αποκτήσουν έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή, αφού είχε λήξει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με την περίπτωση Γρίβα, γνωστοποιεί τα εξής:

Α) Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή Γρίβα, να αναδείξει το ταλέντο του και από τα τμήματα υποδομής να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, με την προοπτική αυτό να επεκταθεί και για τα επόμενα χρόνια.

Β) Ο ποδοσφαιριστής, κλήθηκε, μετά την παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως και άλλοι συνάδελφοί του, να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Κατά τη διαδικασία αυτή και αφού υπήρχε η σχετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας και η αποδοχή της από την ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του για 4 χρόνια, μετά την λήξη των play out και το ραντεβού είχε οριστεί για την Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Γ) Ο ποδοσφαιριστής, ουδέποτε ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για ενδιαφέρον άλλης ομάδας, ενώ φυσικά στα γραφεία μας δεν έφτασε, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, κανένα γραπτό αίτημα είτε από τον ίδιο, είτε από τον μάνατζερ του, είτε από άλλη ομάδα, με το οποίο να ζητείται η άδεια για την έναρξη επίσημων διαπραγματεύσεων.

Δ) Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεωρεί πως η πλευρά του παίκτη έχει ενεργήσει με σκοπό την “κλοπή” του και την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Πέραν του ηθικού σκέλους της υπόθεσης, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται υπερήφανη που ένα ακόμα προϊόν των ακαδημιών της, αποτελεί “αντικείμενο κλοπής” και μπαίνει στις τελευταίες θέσεις της μακράς λίστας των παικτών, μεταξύ των οποίων και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αυτός ο σύλλογος έχει γεννήσει».

Μοιραστείτε το: