18/01/2021
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 00:09

Βόκολος: «Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά κάτω από δύσκολες συνθήκες»

Ο προπονητής του Πανιωνίου παραδέχθηκε ότι ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Πανιώνιος στην εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, με τον Λεωνίδα Βόκολο να παραμένει ψύχραιμος.

Αναγνώρισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» ότι οι Αγρινιώτες το διαχειρίστηκαν καλύτερα το παιχνίδι, ενώ ανέφερε ότι κρατά την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες του από δύσκολες συνθήκες.

«Αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι έχουμε επτά παιχνίδια τελικούς. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Το παιχνίδι δεν μας βγήκε από την αρχή. Προχωράμε στο επόμενό μας ματς με τον Ατρόμητο. Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς από εμάς.

Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και πρέπει να φανούμε σοβαροί. Μία νίκη ή μία ήττα κρατάει 24 ώρες. Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Για εμάς οι τελικοί ήταν επτά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί φτάνουμε στο τέλος. Ήταν πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός», δήλωσε στη Νova o Βόκολος.

Μοιραστείτε το: