21/01/2021
Μπάσκετ | Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 - 19:11

Σπανούλης: «Περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού...»

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ανυπομονεί για τη νέα σεζόν

Για 11η συνεχόμενη σεζόν θα ηγηθεί του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης, που δήλωσε ανυπόμονος για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο «Κill-Bill», μιλώντας το Σάββατο (11/7) στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραιώτικης ΚΑΕ, είπε ότι νιώθει περήφανος και ευλογημένος που ανήκει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, ευχαριστώντας τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

«Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια και νιώθω σα να είναι μόλις χθες. Δέκα χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις, μεγάλες χαρές, μεγάλες στιγμές, αλλά και στεναχώριες. Καταφέραμε σπουδαία πράγματα αυτή την δεκαετία με τον Ολυμπιακό και ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε Ολυμπιακού και κάθε φιλάθλου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους προέδρους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και η χημεία μας είναι μοναδική. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είναι τεράστια τιμή για εμένα όλο αυτό και τους ευχαριστώ. Επίσης, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», ανέφερε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Μοιραστείτε το: