17/01/2021
Άλλα αθλήματα | Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 - 23:56

Ο Μαλακατές νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Τι είπε για το γηπεδικό * Δεν έλειψε η ένταση στη Λεωφόρο με ρίψη μπουκαλιού μπύρας!

Mε πρόεδρο τον Παναγιώτη Μαλακατέ θα πορευθεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, το ψηφοδέλτιο του οποίου ήταν το μοναδικό στις εκλογές που έγιναν την Τρίτη (7/7) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Δεν έλειψε η ένταση, πάντως, καθώς ο Κύπριος επιχειρηματίας Φοίβος Μορίδης έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή του και κατέθεσε υποψηφιότητα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, ωστόσο την απέσυρε άρον άρον λόγω έντονων αποδοκιμασιών από οπαδούς των «πράσινων».

Επίσης, μέλη της Θύρας 13 οργίστηκαν όταν ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας διάβασε στο ξεκίνημα της Γενικής Συνέλευσης την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για να ακολουθήσουν έντονες αποδοκιμασίες, φωνάζοντας το σύνθημα «ΠΑΟ, θρησκεία, θύρα 13» και με έναν εξ αυτών να πετά ένα μπουκάλι μπύρα (!) προς το προεδρείο, που ευτυχώς δεν τραυμάτισε κανένα.

Το κύριο θέμα που απασχόλησε τη Γ.Σ. ήταν το γηπεδικό, με τους συγκεντρωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» να ζητούν με συνθήματα γήπεδο στη Λεωφόρο («Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ» και «στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ»).

«Για το γηπεδικό εγώ και ο συνδυασμός μου θα είμαστε θεματοφύλακες της ιστορίας και των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Το θέμα της διπλής ανάπλασης θα προχωρήσει μόνο αν γίνει ό,τι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Το γήπεδο θα γκρεμιστεί μόνο αν πάρουμε το κλειδί των νέων εγκαταστάσεων στο χέρι και μετά θα ξεκινήσει η όποια διαδικασία.

Επιθυμία μου επαναλαμβάνω ότι είναι να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός εκεί. Συμφωνώ με τον Βοτανικό μόνο αν πάει όλος ο σύλλογος εκεί και αν δεν γίνουν αυτά που θέλουμε θα βάλω μια κόκκινη γραμμή», είπε ο Π. Μαλακατές.

Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Μαλακατές Παναγιώτης

Βρανόπουλος Δημήτρης

Συνοδινός Θεόδωρος

Παπαπασχάλης Χαράλαμπος

Κυριζάκης Χρήστος

Παυλόπουλος Βασίλης

Ακριτίδης Χρόνης

Νίκας Σωτήρης

Αντωνιάδης Γιάννης

Κατσούλη Ελένη

Γαλάνη Κυριακή

Σκολίδης Λεωνίδας.

Μοιραστείτε το: