07/05/2021
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 - 23:52

Πετράκης: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή, σπουδαίο να είσαι στη Λαμία»

Ο προπονητής της ομάδας από τη Φθιώτιδα τόνισε πως οι παίκτες του είναι άξιοι συγχαρητηρίων * «Δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα» τόνισε ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου, Γιώργος Κόλτσης

Μπορεί η Λαμία να βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από νωρίς στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, δε μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος.

Όπως είπε, «σίγουρα η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο, όμως, μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολλά πράγματα και κυρίως το DNA της ομάδας. Οι παίκτες μου στο κομμάτι της θέλησης, της διάθεσης, της συγκέντρωσης και του αμυντικού πλάνου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα είναι έμπειροι παίκτες και μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια.

Εκτός από την αποβολή, να σταθώ και σε κάτι άλλο. Αν βελτιώσουμε την αλλαγή της κατοχής, το πόσο εύκολα χάνουμε τη μπάλα στην ανάπτυξη, τότε θα γίνει καλύτερη και η εικόνα μας και θα έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις.

Είναι σπουδαίο να είσαι στη Λαμία. Το πιο σημαντικό είναι ο κάθε άνθρωπος να βρίσκει εσωτερικά, καθημερινά, κίνητρα για να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος».

Από πλευράς Ξάνθης, ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Καραγεωργίου, Γιώργος Κόλτσης, ανέφερε ότι «δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε στη Λαμία με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε, να διασπάσουμε μια πολυπρόσωπη άμυνα που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της. Κρατάμε τον ένα βαθμό και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ακόμα στο χέρι μας τα πράγματα».

Μοιραστείτε το: