23/06/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 - 14:30

Αίτημα πιλοτικής εφαρμογής της παρουσίας φιλάθλων στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Ομόφωνα οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 ζητούν να είναι πλέον υποχρεωτικοί οι έλεγχοι Covid-19

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/7) η τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός από την γνωστοποίηση του προγράμματος των τριών τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά, για πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στο ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στις 15 Ιουλίου.

Παράλληλο, θα σταλεί και αίτημα να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνιστάται η διενέργεια των ελέγχων για τον κορωνοϊό, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Τέλος, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των παικτών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεως υποβολής ενδιαφέροντος για την ασφαλιστική κάλυψη ποδοσφαιριστών ΠΑE-Μελών της Super League. 

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά, ώστε οι έλεγχοι COVID-19, βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνιστάται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off».

Μοιραστείτε το: