23/06/2021
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 - 12:17

Βεργέτης για άλλα δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου

Επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2022

Προπονητής της Νίκης Βόλου μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Στάικος Βεργέτης όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (6/7) η ομάδα της Μαγνησίας.

Η βολιώτικη ΠΑΕ προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ήτοι για άλλες δύο σεζόν.

Ο Βεργέτης ανέλαβε τη Νίκη Βόλου τον Νοέμβριο και συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League μέχρι φυσικά τη στιγμή της διακοπής.

Μετά τις υπογραφές, ο Αρκάς τεχνικός έκανε και δηλώσεις ευχαριστώντας τη διοίκηση της Νίκης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι είναι περήφανος που θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον προπονητή, Στάικο Βεργέτη.

Ο τεχνικός από την Αρκαδία κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, και προσέφερε σημαντικά στην αγωνιστική "αντεπίθεσή" της, στο περσινό πρωτάθλημα της Football League. Ευχόμαστε στον κ. Βεργέτη ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, ήταν οι εξής:

"Νιώθω τιμή και περηφάνια που υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες της Νίκης Βόλου για την εμπιστοσύνη τους, τους ανθρώπους που συνεργάζομαι καθημερινά σε αυτόν τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές μου και, πάνω απ’ όλα, τον κόσμο για την υποστήριξη και την αποδοχή που μου δείχνει συνεχώς"».

Μοιραστείτε το: