17/01/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 - 00:03

Μαρτίνς: «Κακή η εικόνα μας, δεν αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε και στην κόπωση στο «Χ» με τον Παναθηναϊκό

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Ολυμπιακός στο ισόπαλο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, κάτι που παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των πρωταθλητών έκανε λόγο για κόπωση αλλά και για έλλειψη σοβαρότητας και σωστής νοοτροπίας.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στην κόπωση που δείξαμε στο τέλος του αγώνα, αλλά και σε πολλά σημάδια μη συγκέντρωσης. Φαινόταν όλη την εβδομάδα ότι είχαμε χάσει τη συγκέντρωσή μας, μερικοί δεν ήταν καθόλου καλοί και το επίπεδο του παιχνιδιού μας ήταν κακό. Ξέχωρα από το ότι χάσαμε τους βαθμούς, πρέπει να ξαναέχουμε συγκέντρωση στα παιχνίδια μας.

Δεν ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης μόνο στην επίθεση. Γενικότερα ήταν κακή η εικόνα μας. Δεν είχαμε την απόδοση που συνηθίσαμε να έχουμε. Δεν προετοιμάσαμε το παιχνίδι όσο καλά θα έπρεπε ως προς τη νοοτροπία. Φάνηκε πολύ έντονα, επειδή δεν αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι.

Ήταν θετικό το ότι δεν χάσαμε. Καταλαβαίνω όμως ότι θα υπάρχουν κακές μέρες. Πρέπει γρήγορα να επανακάμψουμε και να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το επόμενο ματς. Ο Γκασπάρ είναι ένας από τους παίκτες που ήταν θετικός απόψε», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Μοιραστείτε το: