17/01/2021
ΑΡΗΣ | Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 23:24

Ένινγκ: «Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο...»

Κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Άρη για τη συντριβή από την ΑΕΚ

Με το βαρύ 1-4 έχασε ο Άρης από την ΑΕΚ, αλλά ο Μίχαελ Ένινγκ κάλυψε απόλυτα τους παίκτες του, αφού πάλι 14άδα ήταν διαθέσιμη.

Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στη Νοva, τόνισε πως δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν όσοι έχουν απομείνει και ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να έχω εναλλακτικές λύσεις, κάτι που δεν είχα σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά σταθήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα, ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό που γίνεται θεωρώ ότι δεν έχει πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο. Είχαμε και ποδοσφαιριστές που έπαιζαν με τραυματισμό, όπως ο Μαντσίνι. Πρέπει να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, που παίζουν με μεγάλο σεβασμό για αυτή τη φανέλα σε αντίξοες συνθήκες».

Ενώ για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα για το επόμενο. Ελπίζω πως θα έιναι καλά ο Λούκας Σάσα και πως θα επιστρέψει ο Ούγκο Σόουζα. Θέλω να έχω 11 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές».

Μοιραστείτε το: