07/05/2021
Ελλάδα | Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 14:02

Πέτσας: «Περισσότερα τεστ μέσα στο καλοκαίρι»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε αναφορικά με τους ελέγχους στους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα * Ζήτησε λίγα 24ωρα για τη λίστα με τα ΜΜΕ που επιχορηγήθηκαν

Οι πρώτοι τουρίστες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και η κυβέρνηση επιδιώκει να αυξηθούν τα τεστ που γίνονται όσο προχωρά το καλοκαίρι και αυξάνονται οι αφίξεις.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ το Σάββατο (4/7) ο Στέλιος Πέτσας, που τόνισε πως «δεν κάνουμε έναν απλό δειγματοληπτικό έλεγχο. Τα τεστ είναι στοχευμένα, έχουν ανάλυση κινδύνου και γι’ αυτό ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο που δίνει τη διαδρομή τους ώστε να μπορεί να γίνεται σωστή ιχνηλάτηση και να βάζουμε στο σύστημα τα κρούσματα που είναι τα πιο επικίνδυνα».

Αναφορικά με την... περιβόητη λίστα με τα ΜΜΕ που επιχορηγήθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «είναι θέμα λίγων 24ωρων να δημοσιοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια. Ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών κι οι πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί. Όταν μου πουν από το υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσω στη δημοσιότητα».

Μοιραστείτε το: