07/05/2021
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 16:27

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση - έκτρωμα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών

Μια βαθιά ψηφοθηρική υποβάθμιση του αθλήματος με τη σφραγίδα Χατζησαρόγλου επισημοποιήθηκε από την Ομοσπονδία

Το κατάντησαν κολοβό, σε δύο ομίλους για να μια μίξη με τη Β’ Εθνική, το κατακρεούργησαν δηλαδή μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν υποσχέσεις και να υλοποιήσουν τα ψηφοθηρικά τους σχέδια εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ…

Αυτό είναι το τερατούργημα Χατζησαρόγλου (επανεξελέγη κιόλας στην ΕΠΣ Δράμας και ποιος τον πιάνει τον μεγαλο-παράγοντα της εξυγίανσης) με την αναδιάρθρωση – έκτρωμα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών.

Το όλο γνωστό και ψηφισμένο από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σχέδιο ανακοινώθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020. Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση των Γυναικείων Πρωταθλημάτων για την περίοδο 2020-21, όπως προέκυψε από το Πρακτικό της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και την τροποποίηση της Ε.Ε. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

1) Αύξηση του αριθμού των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας από δώδεκα (12) σε είκοσι δύο (22) και δημιουργία δύο (2) Ομίλων.

2) Προβιβασμό από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία, των δέκα (10) ομάδων που συγκέντρωσαν στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας την περίοδο 2019-2020, την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά (34 ομάδες) και όχι ξεχωριστά στον καθένα από τους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας.

3) Προβιβασμό από τη Γ΄ στη Β΄ Κατηγορία δέκα (10) ομάδων και συγκεκριμένα:

α) Όσον αφορά τους Ομίλους 1ος - 6ος, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στον Όμιλο της (πρωτοπόροι των 6 Ομίλων), σύνολο έξι (6) ομάδες και

β) Όσον αφορά τον 7ο και 8ο Όμιλο που ο καθένας είναι χωρισμένος σε δύο (2) Περιφέρειες, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στη Περιφέρεια του Ομίλου της (πρωτοπόροι των 4 Περιφερειών). Σύνολο τέσσερις (4) ομάδες.

4) Δεν θα υποβιβασθεί καμία από τις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της Α΄ και της Β΄ Κατηγορίας».

Μοιραστείτε το: