25/07/2021
ΙΩΝΙΚΟΣ | Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 - 18:48

Iωνικός: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Σκαφτούρο

Παρουσία Τσιριγώτη η κηδεία του άλλοτε ποδοσφαιριστή των Νικαιωτών * Στην τελετή ήταν και ο πρόεδρος της SL2-FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος

Δύσκολη ημέρα ήταν η Δευτέρα (29/6) για τον Ιωνικό, καθώς έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σκαφτούρου στο Κερατσίνι.

Ο μεγαλομέτοχος των Νικαιωτών Γιάννης Τσιριγώτης ήταν παρών, όπως και μέλη της διοίκησης και παίκτες της ομάδας, που είπαν το τελευταίο αντίο στον άλλοτε ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων».

Στην ενημερωση του Ιωνικού αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια του ΙΩΝΙΚΟΥ, βρέθηκε σήμερα σύσσωμη στο δημοτικό κοιμητήριο Σχιστού στο Κερατσίνι για να αποχαιρετήσει ένα δικό της παιδί, που υπηρέτησε το αστέρι με αγάπη σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια, τον Παναγιώτη Σκαφτούρο.

Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη, είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Παναγιώτη και εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, μέσω του επικήδειου που εκφώνησε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Ευάγγελος Δώγος.

Παρών στο δημοτικό κοιμητήριο Σχιστού στο Κερατσίνι ήταν ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Γιάννης Τσιριγώτης μαζί με την οικογένεια του, το συμβούλιο του Ιωνικού και ποδοσφαιριστές, ενώ κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη…».

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία κατοικία του αδικοχαμένου Σκαφτούρου ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης SL2 – FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος, πολλοί συμπαίκτες του από Ιωνικό, Εθνικό, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Σπύρος Καλογιάννης και προπονητές, όπως ο Νίκος Παντελής και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Μοιραστείτε το: