17/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 - 17:10

Δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος και -3 για τη νέα σεζόν

Εντάξει ο Παναιτωλικός * Πράσινο φως από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ στις γυναίκες του ΠΑΟΚ για Τσάμπιονς Λιγκ

Έχει συνηθίσει στα ζόρια και στις αφαιρέσεις βαθμών... Δεν ήταν καλά τα νέα για τον Πανιώνιο την Τρίτη (23/6) σχετικά με την αδειοδότησή του για την επόμενη σεζόν, αφού η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν τα κατάφεραν για μία ακόμη χρονιά, δεν πήραν άδεια Σούπερ Λίγκας 1 και η προβλεπόμενη ποινή είναι το -3 συν περιορισμούς στις μεταγραφές.

Φυσικά, οι «κυανέρυθροι» έχουν το δικαίωμα της έφεσης, την ίδια στιγμή που ήταν θετικά τα μαντάτα για τον Παναιτωλικό, που εξασφάλισε την άδεια.

Άδεια πήρε και η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Μοιραστείτε το: