07/05/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 - 16:55

Ολυμπιακός: «Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν ότι ο εκλιπών ήταν δηλωμένος υποστηρικτής της ομάδας * Ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη!

O Nίκος Αλέφαντος συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό και ο θάνατός του έφερε θλίψη στις τάξεις των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον αποχαιρέτησαν με τη σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση της Τρίτης (23/6), υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο 81χρονος τεχνικός ήταν δηλωμένος υποστηρικτής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά: «Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, σε τρεις διαφορετικές περιόδους.

O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Για τον χαμό του Νίκου Αλέφαντου αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, επισημαίνοντας ότι το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Αναλυτικά: «Η απώλεια του Νίκου Αλέφαντου, προκαλεί θλίψη και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού, που τόσο αγάπησες και αγαπήθηκες θα σε θυμάται για πάντα και σε αποχαιρετά με πόνο καρδιάς.

Ο Ολυμπιακός Σ. Φ. Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Νικόλα Αλέφαντε!».

Μοιραστείτε το: