24/09/2021
ΧΑΝΙΑ | Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 - 10:33

Τα Χανιά έκαναν την… πρόταση της χρονιάς!

Στην web εκπομπή του a-sports.gr, «Πλέι δεν… πλέι», αποκαλύφθηκε τι ήταν αυτό που τρέλανε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δ.Σ. της SL2

Το πρωτάθλημα της SL 2 ολοκληρώθηκε άδοξα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης «καπάρωσαν» τις δύο πρώτες θέσεις και ακολουθούν Χανιά και Λεβαδειακός στην επικυρωμένη πλέον βαθμολόγια, που δίνει το έναυσμα της αναδιάρθρωσης με αύξηση στη Σούπερ Λίγκα 1.

Στη διάρκεια του Δ.Σ. της Δευτέρας (22/6), που αποφασίσθηκε η οριστική διακοπή υπήρξαν άλλες δύο προτάσεις, που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 , μια από τον Λεβαδειακό για να γίνουν μόνο οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και πέντε αντί δέκα ματς στα πλέι οφ, όπως και μια από την Α.Ε. Καραϊσκάκης για επικύρωση χωρίς τα δύο τελευταία ματς, αλλά μόνο με πέντε αγώνες πλέι οφ.

Και οι δύο απορρίφθηκαν με 5 και 6 αντίστοιχα «ναι», ωστόσο, η… πρόταση της χρονιάς έγινε από την πλευρά των Χανίων, όπως αποκαλύφθηκε από τη WEBεκπομπή του a-sports.gr «Πλέι δεν… πλέι».

Ο Αντώνης Ροκάκης πρότεινε αν γίνονταν πέντε αγώνες στα πλέι οφ οι ομάδες να πάνε να παίξουν με τη μισή διαφορά πόντων που είχαν μεταξύ τους! Κάτι που, όπως ήταν λογικό… τρέλανε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, αφού μια τέτοια προοπτική αδικούσε πρωτίστως τον ΠΑΣ Γιάννινα!

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ όλες τις λεπτομέρειες στο ΒΙΝΤΕΟ της WEB εκπομπής του a-sports.gr«Πλέι δεν… πλέι»

Μοιραστείτε το: