21/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 26 Μαΐου 2020 - 18:32

Στέλνει τα έγγραφα στη ΓΓΑ για ομαδικές προπονήσεις η Υγειονομική Επιτροπή της SL2

Έγινε η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη με επικεφαλής τον γιατρό της Ένωσης, Αντώνη Λεμονή

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/5) η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας 2 με επικεφαλής τον γιατρό της Ένωσης, Αντώνη Λεμονή, και με την παρουσία των υγειονομικών υπευθύνων των ομάδων (ήταν απών ο Πλατανιάς).

Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, όπως και το μέλος της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α Οδυσσέας Παξινός, για να συζητηθούν όλα όσα αφορούν το υγειονομικό πλάνο για τον κορωνοϊό, όπως και τις πιθανές δυσκολίες στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Παράλληλα, ο Α. Λεμονής θα στείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γ. Μαυρωτά, για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων της κατηγορίας.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης SL2-FL αναφέρονται τα εξής: «Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και του μέλους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α κ. Οδυσσέα Παξινού, πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/5/2020, η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2, με επικεφαλής τον ιατρό της Ένωσης, κ. Αντώνη Λεμονή.

Συμμετείχαν οι ιατροί κ.κ. Αντώνης Τσαγκάλης (Απόλλων Λ.), Γεώργιος Σοφίδης (Απόλλων Π.), Νικόλαος Πισκοπάκης (Απόλλων Σμ.), Μιλτιάδης Τζήμος (Δόξα Δράμας), Ιωσήφ Χριστοφοράκης (Εργοτέλης), Χρήστος Χριστογιάννης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Αλέξανδρος Κοσκινάς (ΑΟ Κασσιόπη), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Βασίλης Συριόπουλος (Παναχαϊκή), Σταύρος Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ιωάννης Φραγκιουδάκης (Χανιά), οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολούθως ο κύριος Λεμονής θα αποστείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η Super League 2 τις ομαδικές προπονήσεις».

Μοιραστείτε το: