25/07/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 21:30

Μονεμβασιώτης: «Πού θα βρουν λεφτά οι ομάδες;»

Ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα Σμύρνης είναι αντίθετος στην επανέναρξη της δράσης στην Σούπερ Λίγκα 2 *  «Δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για τον Άρη»

Τα οικονομικά προβλήματα που έχει φέρει στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 ο κορωνοϊός είναι μεγάλα και ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, εξέφρασε μιλώντας την Παρασκευή (22/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» την αντίθεσή του στο να αρχίσει ξανά η δράση.

Όπως είπε, «το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, όποιος ασχολείται με αυτό βάζει από την τσέπη του. Σήμερα οι ομάδες μπορούν να έχουν έσοδα από εισιτήρια που δεν υπάρχουν πλέον, από τηλεοπτικά που δεν υπάρχουν πλέον ούτε αυτά.

Μέχρι τις 25 Μαΐου είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ατομικές προπονήσεις, μόνη εξαίρεση είναι η Σούπερ Λίγκα 1. Απαγορεύεται να γίνουν ομαδικές προπονήσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοί μας είναι σε αναστολή. Ο ποδοσφαιριστής θα πει πως θα παίξει δύο μήνες παραπάνω και θα θέλει να πληρωθεί και όχι να του γίνει μείωση στο συμβόλαιο.

Λύση είναι να βγει η ΕΠΟ και να διορθώσει το πρόβλημα, ποιο σωματείο της επαρχίας μπορεί να δώσει ολόκληρο το συμβόλαιο; Οι ομάδες πρέπει να βρουν χρήματα να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές, τα πρωτόκολλα. Πού θα τα βρουν αυτά τα χρήματα αφού δεν έχουν έσοδα; Αν η κυβέρνηση νομοθετήσει σωστά για το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα».

Τέλος, αναφορά έγινε και στο υποτιθέμενο, παλιό ενδιαφέρον του Μονεμβασιώτη για τον Άρη, με τον επιχειρηματία να λέει πως «δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για τον Αρη, έχει διοίκηση και έναν πρόεδρο που παλεύει για την ομάδα όλο και περισσότερο».

Μοιραστείτε το: