26/07/2021
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 - 15:42

Ο κόσμος της Παναχαϊκής θα επιλέξει το «ντύσιμο» του πούλμαν

Έξυπνη κίνηση από τους Πατρινούς για να κάνουν συμμέτοχους τους οπαδούς τους στο σχεδιασμό

Καλή και έξυπνη ιδέα από τη διοίκηση Μπάρλου αναφορικά με το «ντύσιμο» της εξωτερικής εικόνας του πούλμαν της Παναχαϊκής.

Έτσι οι Πατρινοί βάζουν στο… παιχνίδι τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι θα διαλέξουν τι θα απεικονίζεται με τρία προτεινόμενα σχέδια, που θα μπουν σε ψηφοφορία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής την Παρασκευή (22/5) για το όλο ζήτημα αναφέρει τα εξής:

«Με σεβασμό στην ιστορία και στα χρώματα της ιστορικής μας ομάδας θα "ντυθεί" τις επόμενες μέρες το νέο πούλμαν της Παναχαϊκής μας. 

Η διοίκηση με πρωτοβουλία του προέδρου αποφάσισε ομόφωνα η επιλογή του νέου σχεδίου για το λεωφορείο της ομάδας μας να βγει σε ανοικτή ψηφοφορία και να επιλεχθεί από το κοινό. Εξάλλου, η φιλοσοφία της διοίκησης είναι ξεκάθαρη. Ένα πνεύμα και μοναδικό θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν. Μία ομάδα, μία οικογένεια! Ο κόσμος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο μεγαλύτερος επενδυτής κατά την φιλοσοφία της υπάρχουσας διοίκησης και θα έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας αρχής γενομένης από την επιλογή της εξωτερικής διαμόρφωσης του νέου πούλμαν. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα διενεργηθεί ψηφοφορία ανάμεσα σε τρία υποψήφια σχέδια και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία θα γίνουν γνωστές προσεχώς. 

Αρχικά και θέλοντας να προϊδεάσουμε τους φιλάθλους μας, παρουσιάζουμε ένα από τα υποψήφια σχέδια, το οποίο τονίζει το "κοκκινόμαυρο" και απεικονίζει τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας μας τον Κώστα Δαβουρλή!

Σημείωση: Παράλληλα, μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε στο "ντύσιμο" του νέου λεωφορείου. Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή (24/5) στο email της ΠΑΕ [email protected], έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε τα σχέδια σας έτσι ώστε να τεθούν και αυτά στην ψηφοφορία που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα!».

Μοιραστείτε το: