18/01/2021
ΗΡΑΚΛΗΣ | Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 - 11:32

Ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή ο Παπαβραμίδης, που έκανε λόγο και για αγορά ΑΦΜ ομάδας Σούπερ Λιγκ 1

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα διοικητικά του «Γηραιού»

Ο Ηρακλής έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια σε θέση που δεν αρμόζει στην ιστορία του και ο Χρόνης Παπαβραμίδης φαίνεται πως επιθυμεί να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και έχει αναμιχθεί εδώ και λίγους μήνες με τον Αγροτικό Αστέρα, αποκάλυψε πως συζητά με ανθρώπους του «Γηραιού» αλλά και ομάδας της Σούπερ Λίγκας 1 για αγορά ΑΦΜ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Focus FM 103,6 την Πέμπτη (7/5):

«Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή. Για μένα είναι μεγάλη μου τιμή να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, που είναι η πιο αδικημένη στην Ελλάδα. Χωρίς να είμαι Ηρακλής, πήγαινα να βλέπω την ομάδα εκείνη με Χατζηπαναγή και Αϊδινίου. Η... σκόνη που σηκώθηκε όταν ακούστηκε το όνομα μου για τον Ηρακλή, με τιμά είναι η αλήθεια.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά συζητήσαμε με 3-4 ανθρώπους του Ηρακλή. Είπαμε να δούμε κάποια πράγματα, δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο, γιατί δεν θέλω να απασχολήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Είμαι και εγώ… παπά, όπως ο Παπαθανασάσης, ο Παπαδόπουλος και δεν θέλω ο κόσμος να με συνδυάσει με… παπάδες.

Δεν είμαι Σαββίδης, ούτε Μαρινάκης, αλλά δόξα τω Θεώ είμαι καλά οικονομικά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να διαφημιστώ, θα είναι τιμή μου να εμπλακώ στον Ηρακλή γιατί είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Εγώ μιλάω με τον Ηρακλή για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Συζητάμε για μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας για να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Αν δεν υπάρχει συμφωνία, θα αρχίσουν οι διαψεύσεις και όλα τα σχετικά. Είμαστε κοντά στο οικονομικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Πρέπει να κάνουμε συζητήσεις αρκετές για να διασφαλίσουμε όλη αυτή την προσπάθεια. Πρόκειται για ομάδα Σούπερ Λιγκ που μπορεί να “μετακομίσει” στην Θεσσαλονίκη. Αν μπορώ να χτίσω κάτι με την βοήθεια του κόσμου, θα είναι τιμή μου. Θέλω ο κόσμος να με στηρίξει, δεν μου αρέσει ούτε να με χαϊδεύουν, ούτε να τους χαϊδεύω.

Γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους, θα κάνουμε την συνάντηση από κοντά γιατί τηλεφωνικά που μιλήσαμε είμαστε σε καλό σημείο. Θα είναι τιμή για μένα, συγκινούμε μόνο στην ιδέα ότι θα ασχοληθώ με τον Ηρακλή. Έχουν περάσει ομάδες που έχουν κάνει αίσχη και ο Ηρακλής έχει τιμωρηθεί τόσες φορές, χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Πρέπει να κάνουμε μια τελική κουβέντα με έναν άνθρωπο της ομάδας από την Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια με 3-4 Ηρακλειδείς που έχουν την δυνατότητα για να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας που ενδιαφέρομαστε να πάρουμε το ΑΦΜ, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό. Αυτή την στιγμή θα πω 50-50, αλλά αύριο μπορώ να σου πω παραπάνω ποσοστό είτε από την μια πλευρά, είτε από την άλλη».

Μοιραστείτε το: