26/07/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 2 Μαΐου 2020 - 17:49

Κυπελλούχοι με κλήρωση στις ΕΠΣ

Η ενημέρωση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ

Τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που διοργανώνονταν από την ΕΠΟ και με ευθύνη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικων Σωματείων διεκόπησαν οριστικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την επιτροπή διοργανώσεων της Ομοσπονδίας να δίνει διευκρινίσεις το Σάββατο (2/5) για τα κύπελλα των ΕΠΣ.

Γίνεται γνωστό, λοιπόν, ότι σε περιπτώσεις που τα κύπελλα δεν ολοκληρώθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους, τα τρόπαια θα δοθούν με κλήρωση στις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων».

Μοιραστείτε το: