18/01/2021
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 - 15:22

Τι θα ισχύσει με τα διαρκείας της Νίκης Βόλου

Οι «κυανόλευκοι» ενημέρωσαν για τις επιλογές που έχουν οι κάτοχοι, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί

Στον... αέρα είναι το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κορωνοϊού, αλλά ακόμα και αν επιστρέψει η δράση δεν αναμένεται να υπάρξουν θεατές.

Η Νίκη Βόλου, με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (27/4), ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας για τις επιλογές που έχουν δεδομένων των συνθηκών, ώστε να μην χάσουν τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:

α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στην διεύθυνση <transfersnikivolou1924pae@gmail.com> με θέμα "Εισιτήρια διαρκείας 2019-20" στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).

Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

Μοιραστείτε το: