25/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 - 12:14

Σούπερ Λίγκα 1 και Σούπερ Λίγκα 2 δωρίζουν ιατρικό υλικό στη μάχη για τον κορωνοϊό

Σπουδαία κίνηση από τις διοργανώτριες των δύο μεγάλων κατηγοριών

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού είμαστε όλοι μαζί και ο καθένας βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

Η Σούπερ Λίγκα 1 και η Σούπερ Λίγκα 2 προχώρησαν σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (3/4), θα δωρίσουν ιατρικό υλικό όπου χρειαστεί για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου επαγγελματικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από κοινού με τη δεύτερη τη τάξει διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2, θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, όπου αυτό απαιτηθεί, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η Super League, με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστεί θερμά και στέκεται αρωγός στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Ε.Σ.Υ., των νοσηλευτών, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των ενστόλων και όλων όσοι μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το ποδόσφαιρο ενωμένο επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή" και τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι ο σεβασμός στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας».

Μοιραστείτε το: