01/12/2021
editorial | Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 - 13:42

Κάντε καμία έκπτωση εκεί στη NOVA!

Στην Κάντζα, που κάνουν ότι δεν ακούν τις εκκλήσεις του αρμόδιου υπουργού για διευκολύνσεις στους συνδρομητές λόγω κορωνοϊού, ξαφνικά «ξύπνησαν» για να μας υπενθυμίσουν την επιθυμία τους να μετατρέψουν το ελληνικό πρωτάθλημα σε… τουρνουά * Όσο για τους αριθμούς… Σούπερ Λίγκα 1 με 18 ομάδες είναι το δικαιότερο αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν

a-sports-dimitriou-dimitrisΤου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με έκπληξη διαπίστωσα τα σχεδόν άμεσα αντανακλαστικά της NOVA στα σενάρια, που ήδη κυκλοφορούν για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 από 14 σε 16 (με βάση την πρόταση Κούγια προφανώς...) λόγω των ειδικών συνθηκών από την πανδημία, στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Εκεί στην Κάντζα, που εδρεύει το συνδρομητικό κανάλι έσπευσαν να εξωτερικεύσουν τη δυσφορία τους, να αντιδράσουν και να μας υπενθυμίσουν την επιθυμία τους για μείωση των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας σε 12! Να μετατρέψουν, δηλαδή, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε… τουρνουά χώρας.

Καλά κάνουν και κοιτούν το συμφέρον τους επιχειρηματικά, αλλά οφείλουν να μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Η NOVA κατά διαστήματα μας λέει τι πληρώνει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά ουδέποτε τι εισπράττει από αυτό το «κακό» προϊόν που, ωστόσο, την κρατά στη ζωή.

Η NOVA που πρόπερσι με την τακτική της συρρίκνωσε το προϊόν, και αν δεν υπήρχε τότε η ΕΡΤ για να σώσει την κατάσταση, δεν θα γινόταν πρωτάθλημα με επτά άστεγες ΠΑΕ, ανάμεσα στις οποίες ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Άρης (έτσι να μην τα ξεχνάμε αυτά…).

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν στη NOVA (και αναφέρομαι πάντα στους έχοντες - κατέχοντες και όχι στους εργαζόμενους) κάνουν ότι δεν ακούν τις εκκλήσεις από τα μέσα του Μάρτη του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, για δωρεάν υπηρεσίες στους συνδρομητές ελέω του κορωνοϊού. Και καλά αυτό είναι κατανοητό πως είναι δύσκολο αλλά δεν κάνουν κάποια διευκόλυνση…

Λοιπόν, κάντε καμιά έκπτωση εκεί στη NOVA, που ειδικά όσοι έχουν τα αθλητικά πακέτα θα σας πληρώνουν έτσι χωρίς να βλέπουν τίποτα πλην επαναλήψεων! Και αυτό μοιάζει, αν μη τι άλλο, με κοροϊδία.

Είναι, ως εκ τούτου, προκλητικό να «φωνάζετε» μόνο για το πόσες ομάδες θα έχει η Σούπερ Λίγκα 1!

Χωρίς να έχω διάθεση… τρολλαρίσματος, αν και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η σεζόν παίζοντας μπάλα μέχρι το τέλος Ιουλίου, το δικαιότερο σωστότερο δεν είναι ούτε το 16! Ναι καλά διαβάσατε… Είναι η επόμενη Σούπερ Λίγκα 1 λόγω της πανδημίας, εάν και εφόσον δεν ολοκληρωθούν όπως προβλέπονται τα πρωταθλήματα, τη σεζόν 2020-21 να υπάρχουν 18 μονομάχοι! Δηλαδή, να μην πέσει κανείς και να προβιβασθούν οι τέσσερις πρώτοι της Σούπερ Λίγκας 2 (πέραν των ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης να ακολουθήσουν και οι Χανιά, Λεβαδειακός, που έχουν ουσιαστικές πιθανότητες ανόδου μέσω των μπαράζ αν γίνονταν).

Αυτό, και μόνο αυτό, δεν θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν θα δώσει δικαίωμα σε κανέναν να διαμαρτύρεται. Κι από εκεί και μετά, ας αποφασισθεί ότι, στο τέλος της νέας περιόδου, θα υποβιβάζονται ακόμα και τέσσερις ομάδες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη συνέχεια σε μικρότερο αριθμό ομάδων στην κορυφαία κατηγορία.

Λοιπόν, εκεί στη ΝΟVA κάντε καμιά έκπτωση και αφήστε τα άλλα για τους αρμόδιους, γιατί μπερδέψατε το ρόλο σας εντελώς.

Μοιραστείτε το: