17/08/2022
ΑΕΛ | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - 16:05

Κούγιας - ποταμός μιλά για βρόμικο συνεργείο σε ΚΕΔ και ΕΠΟ (video)

Καταγγελίες από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, αλλά και εμπιστοσύνη στον Αυγενάκη * «Κατέστρεψε το ποδόσφαιρο ο Βασιλειάδης», είπε * Δείτε όσα είπε μετά το «Steering Committee» μέσα από την κάμερα του a-sports.gr

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε το… όπλο του και τα είπε όλα χωρίς περιστροφές. Λίγο μετά το επεισόδιο στη συνεδρίαση της «Steering Committee» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αποχώρησε, αλλά πριν φύγει από το υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε δηλώσεις την Πέμπτη (23/1)… Και ο Κούγιας προχώρησε και σε on camera καταγγελίες για ΕΠΟ, ΚΕΔ, Περέιρα, δεύτερη κατηγορία ενώ τόνισε ότι προσκλήθηκε να πάει στη Νιόν για να μιλήσει για τα συμβαίνοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρμοδίως στις διεθνείς συνομοσπονδίες!

Ο Κούγιας χαρακτήρισε «φερέφωνο του βρόμικου… συνεργείου την ΚΕΔ και την ΕΠΟ» και παράλληλα είπε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ενώ αντιθέτως για τον προκάτοχο του, Γιώργο Βασιλειάδη, είπε ότι «κατέστρεψε το ποδόσφαιρο», με αφορμή την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

-Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Κούγια

Μοιραστείτε το: