Έστειλε... μήνυμα κατά της διαιτησίας ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού * Μόνοι τους προπονήθηκαν Βαλμπουενά, Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος * Με τον κόσμο του στην Ξάνθη
Άστραψε και βρόντηξε... Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά... πάντων την Τετάρτη (30/10) εν όψει του σαββατιάτικου (2/11, 20.00) ματς με την Ξάνθη.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τους Ακρίτες την «πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος», σημειώνοντας ότι δεν δικαιούται να βγάζει ανακοινώσεις όπως αυτή μετά του ματς με τον ΟΦΗ.
Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη διαιτησία, ενώ κάλεσε τον Λευτέρη Αυγενάκη να πάρει μέτρα, χαρακτηρίζοντας το πρωτάθλημα «στημένο».
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Χρειάζεται θράσος η Ξάνθη, η πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος, να βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία θυμήθηκε τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή του και ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Μία ομάδα που ήταν παντελώς άφωνη από πέρσι, όταν ο κ. Πανόπουλος είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και πάλι ακριβώς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει πριμ. Τι αστρική σύμπτωση λοιπόν, η εξαφανισμένη επί ένα χρόνο Ξάνθη, να εμφανίζεται και πάλι τώρα.
Πολλές οι “συμπτώσεις”, όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και όσα “σσσσσσσς” και να κάνετε, δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβουν και οι αρχές. Μιας λοιπόν και εμφανίστηκε τώρα, η λεγόμενη διοίκηση της Ξάνθης γιατί δεν κάνει λόγο και για την ταμπακέρα.
Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας; Κάποια στιγμή θα σας τελειώσουν οι Μελιόπουλοι και οι Φασίδιδες και το χειρότερο είναι ότι θα έχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό.
Ένα πράγμα θα πω, μετά από τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή “β’” και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη.
Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».
Aτομικό για τρεις
Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα δεν λείπουν. Στην προπόνηση της Τετάρτης, τα προγράμματα που ακολουθούν συνέχισαν οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος που, πάντως, ανεβάζουν στροφές.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι πήρε κανονικά εισιτήρια για το ματς και αναμένεται να έχει την υποστήριξη περισσότερων από 2.000 φίλων της.
Φυσικά, τα εισιτήρια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, με τα εναπομείναντα να διατίθενται μέσω διαδικτύου ΕΔΩ, για τη Θύρα Δ (20€) και για τη Θύρα Γ1 (25€).

