26/01/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 - 23:38

Δώνης: «Θα ξεκινούσε ο Χατζηγιοβάνης, είτε με Νταμπίζα είτε όχι...»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο τεχνικός του ΠΑΟ για τον μέχρι και πριν λίγες ημέρες τεχνικό διευθυντή των «πράσινων»

Η σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου έφερε τη σφραγίδα του Τάσου Χατζηγιοβάνη, με τον Γιώργο Δώνη να αναφέρεται στον 22χρονο εξτρέμ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των «πράσινων» ρωτήθηκε αν η χρησιμοποίησή του σχετίζεται με το «διαζύγιο» του ΠΑΟ με τον Νίκο Νταμπίζα, για να το αρνηθεί κατηγορηματικά και να μιλήσει, παράλληλα, με καλά λόγια για τον μέχρι πριν λίγα 24ωρα τεχνικό διευθυντή της ομάδας του.

«Ο Νίκος Νταμπίζας δούλεψε πολύ σκληρά. Το γεγονός ότι η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση είναι κάτι άλλο. Η συνεργασία μας με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Ο Νίκος βγήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου και προσπάθησε να βάλει κάποια πράγματα σε μια σειρά. Ο Τάσος θα ξεκινούσε σήμερα, είτε με τον Νταμπίζα είτε όχι.

Θα σας πω τώρα που τέλειωσε η υπόθεση τι λάθος έκανε σε όλη αυτή την περίοδο. Του έλεγα αν η πρόθεσή σου ήταν να μείνεις, πρέπει να το δηλώσεις, όπως έγινε με τον Μπουζούκη. Έκανε κάποια λάθη, όπως κάναμε κι εμείς σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έπρεπε να τραβήξει αυτή η υπόθεση τόσο πολύ. Οι “κομμένοι” έχουν λήξει από την ομάδα, μην το συγχέετε με τον Νταμπίζα», δήλωσε ο Δώνης.

Επίσης, είπε:

Για το αν ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Ανασταλτικά ήμασταν καλύτεροι με τον Ολυμπιακό. Σαν συνολική εικόνα και όλη την εβδομάδα θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας. Είχαμε καλό τέμπο, αυτοπεποίθηση και όλοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους.

Κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο. Δεν είχαμε πίεση στο δεύτερο. Είχαμε σοβαρό θέμα με τον Κουρμπέλη που είχε παίξει δύο ενενηντάλεπτα, αλλά και με τους πιτσιρικάδες που όταν γυρνούν από τις εθνικές ομάδες, δεν γυρίζουν στο ίδιο επίπεδο στη φυσική κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, δεν δεχθήκαμε πίεση».

Για το αν το πλάνο μπορεί να μείνει συμπαγές, χωρίς τεχνικό διευθυντή: «Εγώ είμαι προπονητής. Στην ομάδα υπάρχουν και διοικητικές θέσεις. Στο 90% έχω δουλέψει με τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να τρέξουν μέσα στην εβδομάδα και για την ακαδημία και για τις ανανεώσεις. Όλα αυτά τα θέματα, αν δεν υπάρχει το δικό μου “οκ”, δεν θα προχωρούν».

Για το αν ήταν παρακινδυνευμένο ότι ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε πολύ στα τελευταία λεπτά: «Ήταν πολύ παρακινδυνευμένη η οπισθοχώρησή μας, αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση. Σήμερα επαναφέραμε τη φιλοσοφία μας. Αυτό οφείλεται νομίζω στη δική μας κούραση και συγκεκριμένων παικτών».

Μοιραστείτε το: