21/01/2021
Στοιχηματίζω | Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 - 13:35

Στα… σίγουρα για νέο ταμείο!

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τετάρτη (16/10)

Επιτέλους ταμείο! Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων δεν μας είχαν πάει όπως θα θέλαμε, ωστόσο, έστω και την τελευταία ημέρα, Τρίτη (15/10) αυτής της αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 202 καταφέραμε να σας οδηγήσουμε ξανά στα κέρδη.

Με την τριάδα μας να πληρώνει μάλιστα πολύ καλά! Συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας για την Τετάρτη (16/10), ελπίζοντας σε ανάλογο ταμείο, βάζοντας τα… λεφτά στην Βραζιλία!

Αναλυτικά οι επιλογές μας…

Γκρέμιο-Μπαΐα: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Γκρέμιο κόντρα στην Μπαΐα. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Σε αντίθεση η Μπαΐα «χάνεται» μακριά από το γήπεδό της, παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα. Δεν βλέπουμε, λοιπόν, τον τρόπο που δεν θα περάσει ο άσος, ο οποίος προσφέρεται μάλιστα σε ικανοποιητικές τιμές από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Φορταλέζα-Φλαμένγκο: Περνάμε στον αγώνα της Φορταλέζα κόντρα στην Φλαμένγκο. Και εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο αναφορά το ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Φλαμένγκο είναι μία… σκάλα πάνω από την Φορταλέζα και αν το ματς γινόταν στο γήπεδό της ο άσος θα δινόταν πάρα πολύ χαμηλά. Ωστόσο, τώρα, το «διπλό» πληρώνει αρκετά καλά και θεωρούμε ότι αξίζει το ποντάρισμά μας, καθώς έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μας επιβεβαιώσει.

Βάσκο Ντα Γκάμα-Μποταφόγκο: Κλείνουμε την τριάδα μας και πάλι με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Η ανεβασμένη Βάσκο Ντα Γκάμα θα υποδεχτεί στο γήπεδό της την γεμάτη προβλήματα Μποταφόγκο. Οι γηπεδούχοι, επομένως, είναι το φαβορί για τη νίκη, με την Βάσκο Ντα Γκάμα να πετάει «φωτιές» το τελευταίο διάστημα, περιμένοντας να πράξει κάτι ανάλογο και απόψε, επιβεβαιώνοντας τον άσο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Γκρέμιο-Μπαΐα 1

Φορταλέζα-Φλαμένγκο 2

Βάσκο Ντα Γκάμα-Μποταφόγκο 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: