17/01/2021
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:40

Κόντος: «Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, με πάθος και όρεξη για δουλειά»

Ο 33χρονος μέσος μίλησε για την επιστροφή του στη Δόξα Δράμας

Τη φανέλα της Δόξας Δράμας, μετά από 12,5 χρόνια, θα φορά ξανά ο Αλέξανδρος Κόντος.

Ο 33χρονος μέσος μίλησε για την επιστροφή του στους «μαυαραετούς», σημειώνοντας ότι η μεταγραφή ήταν επιθυμία και των δύο.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στον στόχο της νέας σεζόν αλλά και στο αν η αλλαγή προπονητή επηρεάζει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος άσος στη «Metrosport»:

«Είναι πολλά τα χρόνια. Ηταν επιθυμία μου να γυρίσω, άλλωστε υπήρξε ενδιαφέρον από νωρίς. Θέλαμε και οι δύο. Δεν υπήρχε κάτι να σταθεί εμπόδιο, ώστε να επιστρέψω ξανά. Αλλαξαν βεβαίως πολλά από τότε. Εφυγα 21 χρονών από εδώ».

Για τη νέα χρονιά και το ρόστερ; «Φαντάζομαι, ότι πρόκειται για μεταβατική χρονιά, αλλά θεωρώ ότι θα είναι τακτοποιημένα τα πάντα. Η Δόξα έχει καλό ρόστερ, υπάρχει καλή βάση. Ισως χρειαστούμε ακόμη και μία-δύο προσθήκες, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν δυνατότητες».

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, με πάθος, με όρεξη για δουλειά. Στόχος μας; Να φέρουμε κοντά μας, με την παρουσία μας στο γήπεδο, τον κόσμο, να παίζουμε για τη Δόξα, να προσπαθούμε σε κάθε ματς».

Για το αν επηρεάζει η αλλαγή προπονητή: «Δεν θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, διότι ήταν μικρό το διάστημα παρουσίας του προηγούμενου προπονητή. Συν τοις άλλοις, έχουμε κι άλλες δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή, οπότε θα προλάβουμε πιστεύω να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα».

Μοιραστείτε το: