20/01/2021
Στοιχηματίζω | Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:45

Φαβορί που δεν «σπάνε»...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (3/9)

Το Λιγκ Τρόφι στην Αγγλία θα μας απασχολήσει στις προτάσεις μας για την Τρίτη (3/9). Με τις αναμετρήσεις του σημερινού προγράμματος να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και να μας δημιουργούν την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να σας οδηγήσουμε ξανά στο ταμείο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Νορθάμπτον-Πιτέρμπορο: Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Νορθάμπτον κόντρα στην Πιτέρμπορο. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά δυναμικής, με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η Πιτέρμπορο μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με το διπλό να έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει και να βρίσκεται με αυτό τον τρόπο στη σημερινή μας τριάδα. Με την Νορθάμπτον να μην αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο...

Μπλάκπουλ-Μόρκαμ: Περνάμε στον αγώνα της Μπλάκπουλ κόντρα στην Μόρκαμ. Εδώ οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Η Μπλάκπουλ διαθέτει καλύτερη ομάδα, παίζει στο γήπεδό της και δεν βλέπουμε τον τρόπο που δεν θα καταφέρει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο άσος βρίσκεται χαμηλά, όμως, πιστεύουμε ότι δεν γίνεται να «σπάσει».

Πόρτσμουθ-Κρόουλι: Κλείνουμε την τριάδα μας με την αναμέτρηση της Πόρτσμουθ κόντρα στην Κρόουλι επίσης για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Και εδώ οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Με τον άσο να βρίσκεται στις προτάσεις μας, πληρώνοντας ικανοποιητικά. Η Πόρτσμουθ μπορεί να μην βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο, παραμένει δυνατή και ιδίως στο γήπεδό της μπορεί να κοιτάξει στα μάτια πολύ καλύτερες ομάδες από την Κρόουλι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Νορθάμπτον-Πιτέρμπορο 2

Μπλάκπουλ-Μόρκαμ 1

Πόρτσμουθ-Κρόουλι 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: