26/01/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 - 14:42

Κλήρωση Σούπερ Λίγκας 2 την Τετάρτη 28 Αυγούστου εφόσον...

Δια περιφοράς η οριστική απόφαση, καθώς το Δ.Σ. της Πέμπτης μετατράπηκε σε ενημέρωση από τον Λεουτσάκο * «Κάρτα Φιλάθλου» σε όλες τις ΠΑΕ * Τι ειπώθηκε για το πρωτάθλημα Νέων * Το a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ

Χωρίς αποφάσεις κύλησε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2 την Πέμπτη (22/8), ωστόσο, η είδηση, που ανέκυψε είναι ότι η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει -εάν και εφόσον…- την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 15.00 παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το συμβούλιο μετατράπηκε σε ενημέρωση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο ως προς τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου νωρίτερα. Κι αυτό συνέβη, γιατί ο επικεφαλής της SL2 δεν θέλησε να προχωρήσει σε Δ.Σ. επειδή έλειπαν οι μέτοχοι των ομάδων με εξαίρεση τον Γιώργο Χριστοβασίλη του ΠΑΣ και τον Κωσνταντίνο Κολοκυθά του Λεβαδειακού. Τυπικά θα μπορούσε να γίνει συμβούλιο, καθώς υπήρχαν εκπρόσωποι από επτά ομάδες (Χανιά, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου), αλλά επιλέχθηκε να υπάρξει τεχνική μη απαρτία.

Έτσι Δ.Σ. θα γίνει στις 13.00 της Τετάρτης (28/8) πριν από την κλήρωση, η οποία θα αποφασισθεί από τις ομάδες δια περιφοράς για την ίδια ημέρα (υπενθυμίζεται ότι υπάρχει απόφαση για σέντρα στις 15 Σεπτεμβρίου - αν και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει εν τέλει).

Από εκεί και πέρα, έγινε ενημέρωση για το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Κ19, το οποίο θα χωριστεί με γεωγραφικά κριτήρια Νότιο (από Λεβαδειακό και κάτω) και Βόρειο όμιλο με τέσσερις γύρου μαζί τα πλέι οφ. Για αυτό το λόγο εξάλλου παραβρέθηκε και ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λευτέρης Βελέντζας.

Τέλος, συζητήθηκε ότι στη Σούπερ Λίγκα 2 με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού θα πρέπει από τη νέα σεζόν να υπάρξει για λόγους ασφαλείας εφαρμογή του μέτρου της «Κάρτας Φιλάθλου» για όλες τις ΠΑΕ.

Μοιραστείτε το: