25/06/2021
Ελλάδα | Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 - 18:57

Σοκ: Ψαλίδι της ΕΡΤ κατά 60% στη Σούπερ Λίγκα 2 και 45% στη Σούπερ Λίγκα 1

«Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα», αναφέρουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, που συναντήθηκαν με Δρόσο * Έρχονται αντιδράσεις και από τη μεγάλη κατηγορία, στον αέρα η σέντρα στις 24 Αυγούστου! * Το a-spors.gr έχει το ρεπορτάζ

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Με μια λέξη… χαμός! Η αλλαγή κυβέρνησης εν τέλει διαφοροποιεί τον σχεδιασμό της ΕΡΤ ως προς τα τηλεοπτικά δεδομένα και οι συμφωνίες, που υπήρχαν με ΣΥΡΙΖΑ πάνε στο καλάθι των αχρήστων με Νέα Δημοκρατία.

Έτσι τα μαντάτα είναι πολύ άσχημα για τις ΠΑΕ, οι οποίες εξαπατήθηκαν εκ του αποτελέσματος από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία και προχώρησαν στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών με το δέλεαρ της οικονομικής ευμάρειας. Κάτι που τελικά δεν γίνεται και αποδείχθηκε ένα πολιτικό τρικ με θύμα το ποδόσφαιρο, το οποίο εκτός όλων άλλων βρέθηκε να έχει αντί για 32 επαγγελματικές ομάδες (που ούτως ή άλλως δεν άντεχε) με 40 και από φτωχές… φτωχότερες.

Το a-sports.gr έχει τα τελευταία δεδομένα και το ρεπορτάζ… Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη σφαγή και αδικία γίνεται στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 2, στην οποία ανακοινώθηκε μείωση 60% για τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ σε σχέση με τα όσα είχαν προσυμφωνηθεί πέρσι με υφυπουργό Αθλητισμού τον Γιώργο Βασιλειάδη!

Ψαλίδι σοκ, όμως, υπάρχει και για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 που είχαν συμβόλαιο με την ΕΡΤ, καθώς με τα νέα δεδομένα το… τσεκούρι είναι της τάξης του 45%!

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στη Σούπερ Λίγκα 2 τα κακά νέα τα μετέφερε ο υπηρεσιακός πια διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος σε συνάντηση, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (31/7) στα γραφεία της Δημόσιας Τηλεόρασης. Εκεί ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος και μια επιτροπή από ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2.

Αυτό, που ειπώθηκε και έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι οι ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας διεμήνυσαν στο Δρόσο ότι «δεν ξεκινάμε το πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα».

Αναβρασμός, όμως, βρίσκεται σε εξέλιξη και στη μεγάλη κατηγορία, υπάρχουν ήδη αντιδράσεις (θυμηθείτε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Λαμία) και θα υπάρξουν μεγαλύτερες άμεσα. Εξυπακούεται ότι με τα νέα δεδομένα και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 είναι πλέον στον αέρα και πολύ περισσότερο η σέντρα του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Αυγούστου 2019…

Μοιραστείτε το: