26/01/2021
Ομάδες | Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 - 14:16

Ξεκαθάρισε το τοπίο για την επόμενη ημέρα της Σπάρτης ο Σταυρόπουλος

«Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης», σημειώνει ο γενικός αρχηγός των Λακώνων

H Σπάρτη γυρίζει σελίδα και προετοιμάζει την επόμενη ημέρα.

Ο Θύμιος Σταυρόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου αναβάθμισε το ποδόσφαιρο των Βορείων Δήμων και πλέον, όπως σημειώνει, «ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης».

Ο γενικός αρχηγός των Λακώνων κάλεσε άπαντες να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια, εξηγώντας ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για προπονητή και παίκτες.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου με το διοικητικό συμβούλιο της μέσα από την πολύ επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών αναβάθμισε το ποδόσφαιρο των Βορείων Δήμων.

Ήρθε η στιγμή η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης.

Έχουν ξεκινήσει οι νόμιμες ενέργειες αλλαγής ονομασίας μετά την έγκριση που πήρε το Δ.Σ. από την Γενική συνέλευση.

Το πλάνο μας είναι να προβάλλουμε το ιστορικό όνομα της Σπάρτης, το οποίο έχω υπηρετήσει τριάντα χρόνια, όπως του αρμόζει.

Από εβδομάδα ανοίγουν τα γραφεία της ομάδας τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της Σπάρτης.

Γράφονται πολλά σε διάφορα ΜΜΕ, site, εφημερίδες, για ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλα τα οποία οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι εντελώς αναληθή.

Η ομάδα έχει Πρόεδρο, τον κύριο Σκαφιδά, έχει συμβούλιο και επιτροπή που απαρτίζεται από εμένα και τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο (Μπακατσιά) και ο σχεδιασμός της προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Έχουν ήδη επιτευχθεί συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της περιόδου 2019-20 και θα ανακοινωθεί ο προπονητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου του Δήμου Σπάρτης που αγαπά το ποδόσφαιρο, τον ενημερώνω για άλλη μια φορά ότι ο σχεδιασμός της ομάδας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Καλώ να στηρίξει ο κόσμος και οι παλιοί συμπαίκτες μου – οι παλαίμαχοι της Σπάρτης – την προσπάθεια μας και τους υποσχόμαστε ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που πάνω από όλα θα εκπέμπει υγεία».

Μοιραστείτε το: