13/04/2024
ΑΕΚ | Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 - 21:32

Μένει Αθήνα ο Αλμπάνης, δανείζει Τσόσιτς η ΑΕΚ

Πρόβλημα για τον Έλληνα εξτρέμ στο γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία στην Πολωνία * Πιθανότητα να δοθεί στη Λαμία ο Σέρβος αμυντικός * Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ένωσης

Τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο δεν επιτρέπει στον Χρήστο Αλμπάνη να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει υποστεί οστικό οίδημα, όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις της Δευτέρας (1/7) και θα μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Πάντως, στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς, Μίλος Ντέλετιτς και οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Μπάρκας, οι οποίοι επέστρεψαν από τις άδειές τους. Ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (2/7) Ένωση θα προπονηθεί το πρωί (10.30) στα Σπάτα και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλο, Σιμάο, Γαλανόπουλο, Σαμπανάντζοβιτς, Σαρδέλη, Μπότο, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Κλωναρίδη.

Προς Λαμία ο Τσόσιτς

Μαζί, όμως δεν θα είναι ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Μάλιστα, ο Σέρβος αμυντικός πήγε από τα γραφεία της ΑΕΚ και δόθηκε η εντύπωση πως θα λυθεί η συνεργασία μαζί του, όμως η τελική απόφαση είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον ζητάνε, αλλά φαβορί στην παρούσα φάση δείχνει η Λαμία.

Μοιραστείτε το: