26/01/2021
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 - 17:14

Οδοιπορικό στη Δράμα για τη μεγάλη Δόξα και τους πιστούς «Μαυραετούς» (video)

To a-sports.gr ταξίδεψε 650 χιλιόμετρα από την Αθήνα για να σας παρουσιάσει μια πόλη βαμμένη στα μαυρόασπρα της ιστορικής ομάδας και συναντήσει το μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της Δόξας Δράμας «Σ.Φ. Μαυραετοί»

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θέλει μεγάλα άντερα να αγαπάς και να υποστηρίζεις μια ομάδα, που είναι χρόνια τώρα μακριά από τα… σαλόνια. Είναι μαγκιά να υπομένεις και να παραμένεις πιστός, παρά τις πίκρες, αναπολώντας μόνο το ένδοξο παρελθόν. Αυτοί οι οπαδοί αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας!

Το a-sports.gr ταξίδεψε 650 χιλιόμετρα από την Αθήνα και βρέθηκε στην όμορφη πόλη που η ποδοσφαιρική της ομάδας αποτελεί το σύμβολο - σήμα κατατεθέν της.

Ένας ιστορικός και μεγάλος σύλλογος, που ιδρύθηκε το 1918, μεσουράνησε τη δεκαετία του ’50 μετρώντας μάλιστα τρεις παρουσίες σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, αποτέλεσε σταθερή αξία στην Α’ Εθνική από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως και του ’70, αναδεικνύοντας παράλληλα τεράστιους ποδοσφαιριστές (από τον Τάκη Λουκανίδη και τον Γρηγοριάδη, τον Χαραλαμπίδη, τον Δαύκο, τον Κασδοβασίλη μέχρι τον Γ.Χ. και τον Γ.Σ. Γεωργιάδη, τον Τοχούρογλου και Παχατουρίδη).

Η Δράμα είναι μια πόλη σε χρώμα ασπρόμαυρο, που σε κάθε σημείο της βλέπεις το... Δόξα! Τη γυρίσαμε και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το θέαμα.

Για την ωραία αυτή τρέλα μιλά με περηφάνια στην κάμερα ο πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Δόξας Δράμας, «Σ.Φ, Μαυραετοί», Κώστας Γιαλαμάς, ενώ μαζί με τους συναγωνιστές του τραγουδούν εξηγώντας το μεγαλείο της ομάδας τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το οδοιπορικό στη Δράμα για τη μεγάλη Δόξα και τους πιστούς «Μαυραετούς»!

* Το ταξίδι στη Δράμα έγινε στα τέλη Μαρτίου 2019, κάμερα Αγγελική Στασινού

-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μοιραστείτε το: