26/01/2022
Ελλάδα | Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 - 19:59

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Βαρυμπόμπη

Θα ισχύσουν όλο το καλοκαίρι στην εθνική οδό, λόγω αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα

Ιδιαίτερη προσοχή και εν καιρώ υπομονή θα πρέπει να δείξουν όσοι οδηγοί περνούν ή θα περάσουν κάποια στιγμή από τον στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης. Κι αυτό γιατί θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα. 

Οι εργασίες, ξεκίνησαν την Τρίτη 11 Ιουνίου αρχικά από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, ενώ θα διεξάγονται αποκλειστικά βραδινές ώρες από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, καθώς και το Σάββατο από τις 00:00 το βράδυ, έως τις 08:00 το πρωί και θα αφορούν συνολικά όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας στις δύο κατευθύνσεις. Τις Παρασκευές, καθώς και το διάστημα από 14 έως 18 Ιουνίου δε θα εκτελούνται εργασίες.

Ωστόσο, με στόχο να επηρεαστεί η κυκλοφορία κατά το δυνατόν λιγότερο, θα διεξάγονται τμηματικά και εναλλάξ στις λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου συνεχώς να υπάρχει κατ’ ελάχιστο μια λωρίδα κυκλοφορίας διαθέσιμη ανά ρεύμα, ενώ κάθε πρωί μετά τη λήξη τους το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται ελεύθερο στην κυκλοφορία.

Σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των οδηγών.

 

 

Μοιραστείτε το: