21/02/2024
Μπάσκετ | Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 - 16:05

Εξώδικο του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ!

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν την αναβολή των πλέι οφ και την παραίτηση Γαλατσόπουλου και Γονιδάκη

Εντείνονται οι οργισμένες αντιδράσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του ΕΣΑΚΕ.

Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή (17/5) η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, απέστειλε εξώδικη επιστολή στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος καλώντας να ανακαλέσει την παράνομη - όπως θεωρεί – επικύρωση της βαθμολογίας και την αναβολή των πλέι οφ.

Παράλληλα, ζητά την παραίτηση του προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και της νομικής συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη.

Το ενημερωτικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας».

Μοιραστείτε το: