27/02/2021
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 - 11:52

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τέλος εποχής Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Λαμία!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του a-sports.gr, ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών αποχωρεί οριστικά από τα διοικητικά

Σοκ για τη Λαμία… Λίγες ημέρες μετά από μια ονειρεμένη σεζόν, την καλύτερη όλων των εποχών, οι Φθιώτες χάνουν τον ηγέτη τους!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποχωρεί οριστικά από την ομάδα και οι βασικές αιτίες είναι τρεις: Η απογοήτευση του για την μηδαμινή βοήθεια από άλλους φορείς της περιοχής (με χαρακτηριστικότερη περίπτωση το δήμο), η περιορισμένη σχετικά και με βάση την εκπληκτική πορεία των «κυανόλευκων» συμπαράσταση του κόσμου ως προς τα εντός έδρας εισιτήρια, αλλά και σοβαροί προσωπικοί λόγοι (μάλλον σχετίζονται με την υγεία του).

Η απόφαση του Παπαϊωάννου είναι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του a-sports.gr, ειλημμένη και αναμφίβολα αποτελεί μια βόμβα μεγατόνων, καθώς η Λαμία επί των ημερών κατέγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της. Οι Φθιώτες στη δεύτερη μόλις συνεχόμενη χρονιά τους στη Σούπερ Λίγκα κατάφεραν να γίνουν η πρώτη επαρχιακή ομάδα και να φτάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα απέκτησαν ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην ποδοσφαιρική πιάτσα για την αρτιότητα της οργάνωσης τους και την απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές.

Κι όλα αυτά αποτελούν επίτευγμα του Πανουργιά Παπαϊωάννου, που είναι ο άνθρωπος, που έβγαλε τη Λαμία από την αφάνεια, η οποία επί δεκαετίας βολόδερνε ανάμεσα στις τοπικές κατηγορίες και την Γ’ Εθνική!

Έτσι το τέλος εποχής Παπαϊωάννου θα φέρει αυτομάτως προβληματισμό και ανασφάλεια, καθώς αφενός το μέλλον γίνεται αβέβαιο και αφετέρου ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ καλείται να συνεχίσει στα πολύ υψηλά στάνταρ που δημιουργήθηκαν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα επόμενα 24ωρα θα φέρουν πολλές ανατροπές, αφού η αποχώρηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου αναμένεται και να επισημοποιηθεί στην πράξη με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Μοιραστείτε το: