26/05/2025
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 00:41

Ήρθε, συμφώνησε και φεύγει ο Τομ Παπαδόπουλος

Οι όροι του deal με το Θόδωρο Καρυπίδη για τον Άρη * Τι δήλωσε ο συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία, Νικ Σακίεβιτς

Ο ομογενής επιχειρηματίας Τομ Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του Νικ Σακίεβιτς ταξίδεψαν το Σάββατο (14/4) στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν με το αφεντικό του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη, είδαν την Κυριακή τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και αναμένεται σύντομα να αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση της χορηγίας του πρώτου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μάλιστα, με μεγαλύτερο τίμημα αφού η ομάδα την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ θα εξεταστεί στο μέλλον.

Επίσης, φέρεται να υπήρξε συμφωνία όσον αφορά το πρότζεκτ που είχε ο Τομ Παπαδόπουλος για τις ακαδημίες ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η αναζήτηση έκτασης περιφερειακά της Θεσσαλονίκης για να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, για τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής.

«Είμαστε εδώ να δούμε το ματς, να συγχαρούμε τον κόσμο, να δούμε την ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους και τον κ. Καρυπίδη, που του αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη μορφής συνεργασία. Ήρθα να βοηθήσω πιο πολύ τον κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Καρυπίδη» τόνισε ο Νικ Σακίεβιτς, μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της συνάντησης με το Θόδωρο Καρυπίδη απάντησε: «Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, είμαι σε αυτό 30 χρόνια, να τους βοηθήσω να βελτιώσουν τον σύλλογο, να τον πάνε ένα επίπεδο παραπάνω. Να βοηθήσω τους κ. Καρυπίδη και κ. Παπαδόπουλο θέλω».

Μοιραστείτε το: