26/01/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 - 01:44

Είχε και άλλο αντίπαλο για Τσουκαλά ο Απόλλων Σμύρνης

Ποια ακόμη ομάδα ψάχτηκε για τον 29χρονο χαφ, πώς τον έπεισαν οι «κυανόλευκοι» και τι περιμένουν από αυτόν

Ντεμπούτο έκανε στην Τούμπα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σταύρος Τσουκαλάς και δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται κανείς που με μόνο λίγες προπονήσεις πήρε φανέλα βασικού. Δεν κατάφερε να «κολλήσει» με τον Εμάνουελ Κονέ, αλλά αυτό μπορεί να γίνει στη συνέχεια.

Στη Ριζούπολη, πάντως, πιστεύουν πως ο 29χρονος θα κάνει στη συνέχεια τη διαφορά και θα μπορέσει να ηγηθεί της ομάδας. Ο Γιώργος Παράσχος θεωρεί πως έλειπε ένας ηγέτης εκτιμώντας πως τέτοιος δεν είναι ο Ανιέτε, και γι' αυτό δεν δίστασε να ανάψει το πράσινο φως και στα χρήματα που δόθηκαν για τον Τουκαλά.

Παρεμπιπτόντως, είναι γνωστό πως για τον πρώην παίκτη που Αστέρα Τρίπολης το πάλεψε αρκετά ο Παναθηναϊκός, αλλά εκείνο που δεν είχε βγει προς τα έξω είναι πως υπήρχε και άλλος ενδιαφερόμενος. Ο λόγος για τον Πανιώνιο, ο οποίος έκανε κρούση, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από τη διεκδίκησή του.

Τους αποθάρρυναν κάποιες πληροφορίες που συνέλεξαν αλλά και το γεγονός πως δεν μπορούσαν να φτάσουν την πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», άλλωστε, είχε εξ αρχής ενημερώσει πως θα δίνει ετησίως στον παίκτη 140.000 ευρώ και από τη στιγμή που εκείνος επέλεξε να πάει στη Ριζούπολη μέχρι το καλοκαίρι, θα πάρει τα μισά.

Κανείς δεν θα βάλει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τόσα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό από τον Απόλλωνα και αυτό ήταν αναμφίβολα το κλειδί στο να γίνει αυτή η μεταγραφή σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να πάει κάπου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: