04/12/2022
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 - 04:10

Δεν τους εξέπληξε η προσφυγή του Κοζορώνη

Πώς σχολίαζαν κύκλοι του ΠΑΣ Γιάννινα την κίνηση του 25χρονου μέσου

Η πρώτη αποχώρηση εν όψει Ιανουαρίου έσκασε το Σάββατο (2/12) στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά έγινε γνωστό πως ο Βαλάντης Κοζορώνης δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ και λίγο μετά ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο ίδιος το επέλεξε το τελευταίο καταθέτοντας προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ και διεκδικώντας χρήματα που του οφείλονται και την ελευθερία του. Μία κίνηση που πριν λίγους μήνες είχαμε δει και από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του τελευταίου, αυτό που έβγαινε από κύκλους των Ηπειρωτών αυτή τη φορά ήταν πως δεν προκάλεσε έκπληξη η κίνηση του Κοζορώνη. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά το κλίμα για εκείνον δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Η αμφισβήτηση ήταν μεγάλη προς το μέρος του από μερίδα του κόσμου, ενώ από πέρυσι υπήρχαν τριβές με τους οργανωμένους. Τη σεζόν που μας πέρασε, βέβαια, ήταν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φέτος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του με αποτέλεσμα να παίξει ελάχιστα και να φτάσουν οι δύο πλευρές στο διαζύγιο έστω και με αυτό τον τρόπο. Λογικά, πάντως, θα γίνει προσπάθεια για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: