21/03/2023
Ομάδες | Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 - 01:22

Τελείωσε του Τζόκιτς στα Τρίκαλα

Ενσωματώνεται στις προπονήσεις ο Σέρβος * Χωρίς δύο το δίτερμα

Τον περίμενε αρκετό καιρό και τελικά δικαιώθηκε... Ο λόγος για τον ΑΟΤ, ο οποίος είχε εδώ και εβδομάδες στο στόχαστρό του τον Μίλος Τζόκις και ευελπιστούσε πως με τον καιρό θα ρίξει τις απαιτήσεις του.

Έτσι κι έγινε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή, ενώ ο Σέρβος θα βρίσκεται πιθανότατα τη Δευτέρα (7/8) στο Καρπενήσι.

Από εκεί και πέρα, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται ήδη ο Στράτος Χιντζίδης, ο οποίος το Σάββατο (5/8) έκανε μόνος του τρέξιμο χαλαρά. Εντός των ημερών θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Τέλος, οικογενειακό δίτερμα διεξήχθη το απόγευμα χωρίς τους Μπουντόπουλο και Ντιατά. Αμφότεροι έχουν μικροενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να μην πιεστούν. Γκολ δεν μπήκε.

Για τους Μπλε αγωνίστηκαν οι: Αθανασόπουλος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Πάνος, Ζήσης, Αναστασόπουλος, Κατσαντώνης, Παρθένης, Ζγκούρι, Τσίπρας

Για τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Βέρτζος, Τσιμπούκας, Κοτσώνης, Μυρσινιάς, Μανώλης, Τσιάρας, Τεγούσης, Γροντής, Μίλιεβιτς, Καπός

Μοιραστείτε το: