14/12/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 - 00:33

Κλωτσάει ο Ντιμιτρόφσκι

Δεν σκοπεύει να λύσει αναίμακτα το συμβόλαιό του ο Σκοπιανός στην Κέρκυρα * Δοκιμάζει Κατσιμήτρο

Δεν τον βλέπει... Πεπεισμένος πως ο Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και γι' αυτό τον έχει ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται.

Ο Σκοπιανός προπονείται μόνος του αυτές τις μέρες, όπως και οι Φώτης Γεωργίου και Κώστας Γεωργακόπουλος, και θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολο.

Προς το παρόν έχει στυλώσει τα πόδια πατώντας στο συμβόλαιο που έχει και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που κοπεί από την αποστολή για τη Βουλγαρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πιο εύκολα θα αποχωρήσει ο Γεωργίου, ενώ η περίπτωση του Γεωργακόπουλου είναι ιδιαίτερη. Και άλλες φορές έχει βρεθεί στην πόρτα της εξόδου, αλλά για διάφορους λόγους τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και παρέμεινε.

Εν τω μεταξύ, αυτές τις μέρες θα δοκιμαστεί ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Πρόκειται για 20χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν στην Κ20 του Ολυμπιακού και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Οι Επτανήσιοι αναζητούν κάποιον για τρίτο πίσω από τους Κουτζαβασίλη και Γιαννακόπουλο και εάν ο νεαρός πείσει τον «Ελέ», θα αποκτηθεί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: