05/12/2023
Ομάδες | Κυριακή 14 Μαΐου 2017 - 21:34

Τζουμερκιώτης: «Κάναμε τρομερή προσπάθεια, αλλά...»

Ο προπονητής της Καλλιθέας στάθηκε σε δύο διαιτητικά λάθη που έπαιξαν το ρόλο τους στην ήττα από τον Κισσαμικό

Η Καλλιθέα ηττήθηκε με 1-0 από τον Κισσαμικό και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στη Β’ Εθνική.

Πάντως, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εμφάνιση της ομάδας του ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία, τονίζοντας ότι υπήρξαν δύο καθοριστικά λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας: «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από το σημερινό παιχνίδι, γιατί πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική εμφάνιση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές κατέβαλαν τρομερή προσπάθεια, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες συγκριτικά με τον αντίπαλο, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν τρεις καθοριστικές φάσεις οι οποίες επηρέασαν κατά πολύ τον σημερινό αγώνα.

Αρχικά ένα γκολ που θεωρώ ότι είναι καθαρό και μετέπειτα στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχουν δύο φάσεις που σηκώνονται σε θέση οφσάιντ, συγκεκριμένα ο Σταμόπουλος, οι οποίες κατά την ταπεινή μου άποψη, γιατί ήταν από τη μεριά του πάγκου, δεν ήταν ποτέ. Σαφώς και μας στεναχωρεί πάρα πολύ το αποτέλεσμα γιατί ξέραμε για εμάς ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το αν η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της στην ήττα: «Όταν μία ομάδα έχει σχεδόν δέκα τελικές φάσεις έναντι τριών του αντιπάλου και υπάρχουν δύο καθοριστικές φάσεις, οι οποίες η μία σημειώνεται γκολ και η άλλη υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι τετ-α-τετ, δεν επηρεάζει ένα παιχνίδι το οποίο είναι ντέρμπι και παίζουν και οι δύο ομάδες την παραμονή τους; Σαφώς…».

Μοιραστείτε το: