02/04/2023
Ελλάδα | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 - 02:17

Καντίνες on line, ένας χάρτης για τους «φαγανούς»

Μια ιστοσελίδα είναι ο νέος «γιατρός της... πείνας»

Είσαι στη μέση του πουθενά και πεινάς; Πεινάς πολύ... Θες να βρεις μια καντίνα να φας, τι κάνεις; Μα φυσικά μπαίνεις στο Ίντερνετ και πληκτρολογείς «kantines-online.gr».

Ναι, μια ιστοσελίδα είναι εδώ για σένα, για να σε χορτάσει!

Η ιστοσελίδα είναι μια ιδέα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος δημιούργησε ένα διαδικτυακό χάρτη για τους που σου βρίσκει την κοντινότερη καντίνα. Στην ιστοσελίδα του υπάρχουν 36 καντίνες σε όλη την Ελλάδα, με τον 29χρονο να θέλει να ενημερώνει το κοινό με περισσότερες πληροφορίες.

Οπως λέει η ιδέα ήρθε «μετά από μία βραδινή έξοδο με φίλους μου, σταματήσαμε σε μία καντίνα στη Θεσσαλονίκη για ένα σουβλάκι».

«Εκείνη τη στιγμή μού ήρθε η ιδέα πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν σε ποια σημεία υπάρχουν καντίνες. Έτσι, βάλθηκα να κάνω μια σελίδα με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για το πού ακριβώς βρίσκεται μια καντίνα κοντά του σε πραγματικό χρόνο. Κάτι σαν τον χρυσό οδηγό, αλλά να μπορείς να το βλέπεις σε χάρτη. Έτσι δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα kantines-online.gr», προσθέτει στο ΑΠΕ.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι στην υλοποίηση της ιδέας (της ιστοσελίδας) ήταν να βρω πού υπάρχουν καντίνες. Και η λύση ήταν μια. Να πάρω τους δρόμους και να τις ψάχνω... Μη νομίζετε ότι δεν έτρωγα κιόλας», τονίζει.

Μοιραστείτε το: