25/07/2024
Ομάδες | Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 - 02:09

Τρολάρισμα και κράξιμο σε Γκώνια (pics)

Κορυφαίες ατάκες από την εξέδρα για τον προπονητή της Καλλιθέας, ο οποίος πάλι τα έβαλε με δημοσιογράφο * Το όνομα του Νίκου Σαλευρή πήρε η κερκίδα των επισήμων στο «Ελ Πάσο»

Έκανε πάλι το κομμάτι του ο Τάκης Γκώνιας... Τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του προσπάθησε να στρέψει μετά από άλλη μία βαριά ήττα της Καλλιθέας μόνο που η οι αδυναμίες της ομάδας του είναι πλέον εμφανέστατες.

Με άμυνα που θύμιζε παιδική χαρά η αθηναϊκή ομάδα διασύρθηκε 5-1 από τον Παναιτωλικό, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου και έκανε τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο να αγανακτήσει.

«Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζει ο κάθε...» ακουγόταν μεταξύ άλλων, ενώ υπήρξε και το σχετικό τρολάρισμα με έναν οπαδό να ρωτά τραγουδώντας «τι σύνθημα παίζεις;» τον τεχνικό της Καλλιθέας.

Όσο για εκείνον, φρόντισε και πάλι να τα βάλει με δημοσιογράφο του Cosmote TV. Μια συνήθεια, άλλωστε, που την έχει από την αρχή της σεζόν. Όταν, λοιπόν, εκείνος τον ρώτησε αν θα έπρεπε να αλλάξει στυλ και να παίξει πιο κλειστά κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα ο 45χρονος απάντησε: «Θέλετε να γίνετε εσείς προπονητής; Εγώ, λοιπόν, είμαι προπονητής και αυτό είναι το στιλ ποδοσφαίρου της Καλλιθέας. Με όποιον έχει αντίπαλο αυτό προσπαθεί να κάνει. Αυτά τα παιδιά μαθαίνουν από αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Το ρόστερ του Παναιτωλικού, αν εξαιρέσουμε τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, είναι το ποιοτικότερο».

Προηγουμένως είχε πει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που μέχρι το 93' δεν σταμάτησαν να κυνηγούν το γκολ και ας ήταν πίσω 5-1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιδιών».

Εν τω μεταξύ, πριν την έναρξη του αγώνα στο «Ελ Πάσο», έγινε μία εκδήλωση ονοματοδοσίας της κερκίδας των επισήμων στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Σαλευρή. Παρουσιάστηκε η προτομή, η οποία βρίσκεται πλέον στο γήπεδο πριν την είσοδο στις θέσεις των επισήμων.

Αυτή αναφέρει το εξής:

«Όραμά μου»

-Μία Ομάδα

-Μία Οικογένεια

-Μία ΠΟΛΗ!

30 χρόνια προσφοράς στη νεολαία, στον ελληνικό αθλητισμό και στην Καλλιθέα».

Μοιραστείτε το: