19/09/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 - 23:37

Σούπερ Λίγκα: «Σε κίνδυνο ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Κατά της αναβολής η πλειοψηφία των ΠΑΕ * Ανακοίνωση του εκτελούντος χρέη προέδρου της διοργανώτριας Χρήστου Δάρα για την αγωνιστική και οικονομική ζημιά που προκαλεί η απόφαση Κοντονή

Με δεδομένη την επιθυμία των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού για ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ, αλλά και των δηλώσεων περί μη καθόδου τους στο πρωτάθλημα η αναβολή που αποφάσισε ο Κοντονής τους βόλεψε. Έτσι και οι τρεις δεν ήταν αρνητικοί στο «λουκέτο» του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά αυτή την άποψη δεν συμμερίζεται η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Και η αντίθεση στην αναβολή αποτυπώθηκε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια στις 11 το βράδυ της Πέμπτης (18/8) με δήλωση του εκτελούντος χρέη προέδρου του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας Χρήστου Δάρα.

Αναλυτικά, η επίσημη θέση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο εκτελών χρέη προέδρου αναπλ. πρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: "H Super League, εκφράζοντας την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της, δηλώνει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία ανατρέπει τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό και προκαλεί τεράστιες οικονομικές και αγωνιστικές ζημιές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το Πρωτάθλημα και η ίδια η ύπαρξη όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού Ποδοσφαίρου"».

Μοιραστείτε το: