17/01/2021
Στοιχηματίζω | Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 - 13:42

Ήσυχα περνά η μέρα

Σαν να πέσαμε κάπως χθες (13/1). Όχι στα γκολ, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε 100%, αλλά στα σημεία. Ας όψονται οι Κόβεντρι, Γιουβέντους και πιο πολύ η Μαρσέιγ, που... κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ από τη Σοσό που έκανε βήμα παραμονής...

Ας πάμε στα σημερινά. Τέσσερα ματς αποτελούν ολόκληρο το πρόγραμμα και αναγκαστικά θα διαλέξουμε ανάμεσα σε αυτά. Πρώτα βλέπουμε το δικό μας. Η ουραγός Κέρκυρα συγκρούεται με τον Αστέρα, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες μακριά από την Τρίπολη. Γι’ αυτό και δεν θα δοκιμάσουμε σε αποτέλεσμα, αλλά σε γκολ. Η Κέρκυρα προέρχεται από έξι under (ίσως και παραπάνω – εμείς στα έξι σερί σταματήσαμε...). Από αυτά τα έξι ματς έχει βάλει γκολ μόλις στο ένα.

Η Μονακό μέσα στο Λουί Ντε είναι φαβορί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όχι μόνο στη Β’ Γαλλίας. Και ομάδα της Α’ να είχε να φιλοξενήσει, πάλι περισσότερες πιθανότητες θα συγκέντρωνε για νίκη. Και το βράδυ υποδέχεται την προερχόμενη από τρεις ήττες Λαβάλ.

Κλείνουμε με την Πριμέρα Ντιβιθιόν. Και περιμένουμε under στο Χετάφε - Γρανάδα. Και οι δύο ομάδες παρατάσσονται με πάρα πολλές απουσίες στα χαφ και την επίθεση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

Μονακό - Λαβάλ 1

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΛ

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης Under (λογικό και το No Goal)

Χετάφε - Γρανάδα Under

Η ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μονακό - Λαβάλ 1

Ο... Χουλκ

Μοιραστείτε το: