20/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 30 Μαΐου 2021 - 17:58

Όλο και πιο κοντά στην πρωτιά ο Πανιώνιος

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 του Φωστήρα και ξέφυγαν στο +4 από την Ηλιούπολη, στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Άλλο ένα βήμα για να πάρει την πρωτιά στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής έκανε την Κυριακή (30/5) ο Πανιώνιος, κερδίζοντας με 2-0 τον Φωστήρα για την 9η αγωνιστική.

Στη Νέα Σμύρνη οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4' με σουτ του Νίνο από το ύψος της μικρής περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για την ισοφάριση στο 45'+1, με τον Αλεξίου να σεντράρει, τον Μπερνιδάκη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 49' ο Πανιώνιος άγγιξε το 2-0, καθώς ο Γροντής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με το δεύτερο γκολ εντέλει να έρχεται δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Πίσπας βρήκε δίχτυα με σουτ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη έψαξαν και τρίτο γκολ, αλλά ο Μπαντίκος εξουδετέρωσε το σουτ και το πλασέ του Γροντή στο 65' και το 75' αντίστοιχα.

Ο «Φονέας», από την πλευρά του, είχε δοκάρι στο 78' με την κεφαλιά του Μπερνιδάκη, με τους Νεοσμυρνιώτες να φτάνουν τους 23 βαθμούς, ξεφεύγοντας στο +4 από την Ηλιούπολη.

Στους 12 βαθμούς και την 5η θέση της κατάταξης βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγγορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (76' Αργυρίου), Πίσπας (57' Παπαδόπουλος), Λιούμης (85' Σταμάτης), Γροντής (85' Κουτσάκης), Μούντριχας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σήφης Βενάκης): Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μαρής Μπέλερης, Ντούνιας (80' Κουλούρης), Λέκκας (57' Ταμπάκης), Μαρίνου, Μπερνιδάκης.

Μοιραστείτε το: